{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kruševac od kompanije Mozzart dobio teren “Goran Grbović”

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 1
Kruševac je zahvaljujući akciji “Sto terena za jednu igru” postao bogatiji za još jedan uređen sportski kompleks
Kruševac od kompanije Mozzart dobio teren “Goran Grbović”

Kompanija Mozzart je Trg slobode u Kruševcu učinila lepšim mestom, kada je u okviru društveno-odgovorne akcije “Sto terena za jednu igru” obnovila još jedan košarkaški teren. Ovo, 72. igralište od stotinu planiranih, otvorio je bivši reprezentativac i aktuelni direktor “Štark arene” Goran Grbović, a svečanom otvaranju je prisustvovao i direktor BIA Bratislav Gašić, koji je kao ljubitelj košarke i rođeni Kruševljanin maksimalno podržao obnovu terena.

Revijalna utakmica mladih ekipa OKK Bagdala i KK Napredak Junior iz Kruševca, prethodila je svečanom presecanju vrpce i Grbovićevom gađanju na koš, kada je teren i zvanično poneo ime proslavljenog Kruševljanina.

Svi koji vole sport odsad će igru pod koševima moći da usavršavaju u uslovima kakve imaju profesionalci - na specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama. 

Novo ruho ovom sportskom kompleksu dale su i nove tribine i teretana na otvorenom, zbog čega je košarkaški teren u Novom naselju postao sadržajnije i prijatnije mesto za sve generacije.

Prisutnima se obratio Grbović, koji je napomenuo da budući šampioni nikada ne bi trebalo da odustaju od svojih snova.
Ko god želi da ostvari ono o čemu mašta, ne sme meriti razdaljinu koju mora preći do svog cilja. Važno je ne odustati čak i kada se dostigne željeni cilj i uvek graditi nove ambicije. Veoma sam polaskan što sam odabran da učestvujem u akciji i što smo zajedno doprineli da Kruševac postane bogatiji za ovako sjajno uređeno mesto za košarku, ali i za uživanje. Hvala kompaniji Mozzart, jer su akcije poput ove dokaz da ćete uvek, ako ste nečemu zaista predani, nailaziti na ljude koji će vas podržati, ali vam i odati ovako značajno priznanje. Još više me raduje što će novo igralište najviše značiti mojim Kruševljanima i nadam se da će ih na terenu uvek biti što više”, rekao je Grbović.

Veliko zadovoljstvo zbog otvaranja još jednog košarkaškog terena u Kruševcu izrazila je i gradonačelnica Jasmina Palurović.
Raduje me što će mladi na ovom terenu provoditi slobodno vreme, ali i mnogo više od toga: ovde će igrati košarku, družiti se i pokazati koliko je važno baviti se sportom i živeti zdravo. Želim da zahvalim kompaniji Mozzart što je još jednom odabrala Kruševac kao grad kom daruje ovakav košarkaški teren, i nadam se da će ga mladi Kruševljani koristiti što duže”, poručila je Palurovićeva.

Svečano otvaranje terena posvećenog Goranu Grboviću upotpunjeno je takmičenjem u šutiranju trojki, na kom su najbolji šuteri osvojili vredne nagrade.

Direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart Borjan Popović istakao je da je značaj ove akcije pre svega podrška košaraci i sportu uopšte, ali da ova kompanija svakim obnovljenim terenom teži da pošalje poruku o važnosti socijalizacije, druženja i zdravog načina života.
“Svakim obnovljenim terenom širom Srbije i regiona, napravili smo bar korak napred ka boljoj i zdravijoj budućnosti naše dece. Svesni smo da budućnost zajednice zavisi od svih nas,  zbog čega kompanija Mozzart svojim društveno odgovornim poslovanjem kontinuirano ulaže u razvoj sporta, pre svega ovom akcijom, ali i nizom sličnih. Ovo je drugi teren koji je Kruševac samo u ovoj godini dobio od kompanije Mozzart, što svedoči o našoj uspešnoj  saradnji, kao i želji da ovaj deo Srbije i dalje bude rasadnik sportskih talenata”, istakao je Popović.

×