{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Krenula kampanja protiv Obradovića: Svima kasne plate, samo njemu ne

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Čini se da je tu kraj...
Krenula kampanja protiv Obradovića: Svima kasne plate, samo njemu ne

Doneo im je tu toliko željenu titulu prvaka Evrope, doneo im je još četiri titule u Turskoj, tri u Kupu... Ali čini se da se polako bliži kraj saradnje Željka Obradovića i Fenerbahčea. Jer iako je istanbulski klub srpskom strategu nudio produžetak ugovora čini se da je sada krenula kampanja koja za cilj ima da pripremi teren za rastanak.

Dnevnik Hurijet je prvo objavio da je Obradović jedini u Feneru kome se plata redovno isplaćuje dok svima ostalima zarade kasne već dva meseca. Plate inače kasne i u fudbalskoj sekciji kluba, koja je uostalom i obezbeđivala najveći deo budžeta za KK. Međutim, kako u poslednje vreme rezultata nema, smanjio se i budžet za ostale.

Zbog toga se, piše isti list, Obradović navodno zahvalio upravi kad mu je uz novi ugovor ponudila za Fenerove dosadašnje uslove budžet od skromnih 10.000.000 dolara za narednu sezonu.

Predsednik Ali Koč je navodno nezadovoljan i zbog toga što se Obradović ne libi da se povremeno požali na samo rukovodstvo, te smatra da je vreme da ekipu preuzme neki mlađi trener, koji će umeti da balansira u javnim nastupima, ali i u odnosu sa igračima. Obradovića karakterišu kao “staromodnog trenera“, a da Nandu De Kolou, samo primera radi, ne treba niko da ga uči kako se vodi lopta, već da mu treba neko ko će da ga drži zadovoljnim?!

Onih devet titula prvaka Evrope i odličan odnos i sa mnogim i-ha većim zvezdama od Francuza naprasno su zaboravili. Pa se čini da je sve ovo samo uvertira u rastanak posle šest veoma uspešnih sezona. Deluje istina da će biti na obostrano zadovoljstvo.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×