{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Košarke još ima na istoku Rusije

/ Izvor: mozzartsport.com
Na programu gradski derbi Vladivostoka u regionalnoj ligi (11.00)
Košarke još ima na istoku Rusije

Strah od širenja virusa korona po celom svetu prvo je ispraznio tribine, a potom je i prekinuo gotovo sva košarkaška nadmetanja na svetu. Pošto je nepopularnu meru povukao NBA, većina liga se odlučila na isti korak, a neki su već zaključili sezonu na osnovu aktuelnih rezultata, ne želeći da razmišljaju kada bi ona mogla da se nastavi.

Što se istoka Evrope i Rusije tiče, nema preterane razlike. Lopta je prvo stala u regionalnoj VTB ligi, da bi nakon svega i čelnici Superlige i tamošnjeg drugog ranga rekli da je dosta i obustavili takmičenje do daljnjeg. Ipak, lopta kroz obruče još prolazi u okviru tamošnje regionalne lige.

Niželigaši izgleda još ne haju za strah od širenja zaraze, pa ćemo tako ovog jutra na samom istoku Rusije, onom delu koji je najbliži Kini i Japanu, gledati zanimljiv gradski okršaj između Basketklaba i Skifa iz Vladivostoka (11.00).

Kvalitet košarke u ovom rangu takmičenja daleko je od idealnog. Reč je o amaterskim klubovima, za koje igrači uglavnom nastupaju iz hobija. No, bez obzira na sve, u doba koronavirusa, bilo kojoj utakmici se "u zube ne gleda".

Deluje da nas čeka prilično ujednačen duel, pošto je reč o dve ekipe sličnih kvaliteta, pa tipovanje na konačan ishod valja zaobići. Ono što je naša preporuka jeste da pokušate sa manjim brojem poena, koji je statistički često zastupljen u ovom rangu takmičenja u Rusiji.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 11:00 7019 MLBL Basketklab - Skif V. up manje (146.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

RUSIJA - AMATERSKA LIGA

Četvrtak
11.00: (1,85) Basketklab Vladivostok (14,0) Skif Vladivostok (2,05)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Najnovije vesti


×