{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Košarkaši Borca posetili Ustanovu za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju

/ Izvor: mozzartsport.com
I podelili novogodišnje paketiće korisnicima usluga
Košarkaši Borca posetili Ustanovu za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju

Košarkaši Borca su između trijumfa nad Slobodom i gostovanja u Novom Sadu posetili čačanski “Zračak”. Reč je o Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju. Čačanski košarkaši su, uz pomoć kompanije P…S…fashion, darivali novogodišnje paketiće. Inače PS je sponzor KK Borac.

“U ime ekipe izražavam zahvalnost što smo danas u Zračku. Lep gest našeg kluba, sponzora i svakako ćemo se uvek odazivati ovakvim akcijama. Ako smo korisnicima Zračkovih usluga posetom ulepšali dan osećam veliko zadovoljstvo i sreću”, kazao je košarkaš Borca Uroš Čarapić.

Član Gradskog veća, profesor fizičke kulture u Zračku i nekadašnji košarkaš Nemanja Trnavac zahvalio se Borcu na divnom gestu.

“Borac je prvi u oba takmičenja KLS i ABA 2 ligi. Reprezentuje naš grad na pravi način, a stigli su da deo radosti podele sa nama u Zračku. U ime naše dece i ostalih korisnika usluga veliko hvala na izdvojenom vremenu, pažnji, novogodišnjim paketićima, druženju… Još jednom zahvaljujem se PS – u, Borčevim trenerima i igračima”, zaključio je Trnavac.     

Đurđe Mečanin/Nikola Minović

 

Najnovije vesti


×