{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Konačno i malo dobrih vesti: Slukas verovatno igra u Kini

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Grčka dobija pomoć odličnog šutera
Konačno i malo dobrih vesti: Slukas verovatno igra u Kini

Nije još definitivno, ali je i te kako ohrabrujuće. Kostas Slukas će najverovatnije zadužiti opremu Grčke na predstojećem Mundobasketu u Kini!

Posle toliko loših vesti koje smo dobili u poslednja dva meseca, evo konačno i jedne dobre – Slukas je dobro reagovao na terapiju i gotovo sigurno će biti u konačnih 12 za Svetski kup.

Svoj optimizam je danas u javnost izneo i selektor Helena Tanasis Skurtopulos.
“Ovo je vest koja ohrabruje“, poručio je Skurtopulos i nastavio:
“Rezultati magnetne rezonance su jako, jako dobri. Držimo se plana i 26. avgusta imaćemo mnogo jasniju sliku. Ako stvari budu onakve kakvim ih doktori predstavljaju, nema razloga da Kostas ne bude s nama. Ako bude potrebno da žrtvujemo i jednu utakmicu, uradićemo i to“.

GRČKA OSVAJA MUNDOBASKET – KVOTA 13,0

Ali...
“Da li želimo da žrtvujemo celu grupnu fazu? Sve zavisi od toga šta će nam doktori reći, da li je Kostas 100 odsto spreman. Kostasovo zdravlje je na prvom mestu. Želimo da uradimo naš posao na najbolji mogući način, ali, opet, moramo da znamo da će Kostas biti spreman da pomogne“.

Slukas je i dalje u Atini, gde će narednih dana biti odlučeno da li će naknadno doputovati u Kinu kako bi bio uz tim.

Put Kine otišli su Janis Adetokunbo, Tanasis Adetokunbo, Janis Burusis, Nik Kalates, Adonis Konjaris, Janulis Larencakis, Jorgos Papajanis, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Jorgos Printezis, Panajotis Vasilopulos i Vangelis Mancaris, koji je dobio naknadni poziv pošto je Janis Atineu doživeo najtežu sportsku povredu u meču protiv Srbije – kidanje prednjih ukrštenih ligamenata.

Foto: FIBA Basketball

Najnovije vesti


×