{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kokoškov: Meloun jedva čeka da dođe u Srbiju

/ Izvor: mozzartsport, Novosti
Komentari: 12
Trener Denvera neće biti pomoćnik, ali će biti u štabu
Kokoškov: Meloun jedva čeka da dođe u Srbiju

Košarkaški savez Srbije kaže da će Majk Meloun biti deo stručnog štaba reprezentacije Srbije narednog leta, to se shvati kao da će biti pomoćnik selektora Igora Kokoškova, a onda trener Denvera sve to demantuje.

Igra gluvih telefona na velikoj distanci, od SAD do Srbije, u kojoj se, po svemu sudeći, nešto „izgubilo u prevodu“.

Objašnjenje cele situacije dao je Igor Kokoškov, novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije, koji je u razgovoru za Novosti otkrio gde je došlo do smetnje na vezama, kako je nastala zabuna.
Meni je malo čudno to što je prvi trener Denvera i čovek sa takvim iskustvom "prekršten" u mog pomoćnika. Pričali smo i našalili se da on može da bude samo prvi trener, nikako pomoćnik. Međutim, odmah u sledećoj rečenici je Meloun bio izričit u stavu da jedva čeka leto i turnir u Beogradu. Vrlo dobro zna u kakvu košarkašku zemlju dolazi i sa kakvim igračima će da radi“, rekao je Kokoškov.

On je dodao i da se sa trenerom Denvera jako dobro poznaje, ali da nikada do sada nisu sarađivali.
Sa Melounom se poznajem dugi niz godina. Nikada nismo bili saradnici, nego uvek na suprotnim stranama i zdravi rivali. Baš zbog ove činjenice mi je bilo lakše da vidim o kakvom se stručnjaku“, dodao je srpski selektor.

Dakle, zabuna je nastala u – prevodu. Majk Meloun neće biti pomoćnik Igoru Kokoškovu, ali neka vrsta saradnika u stručnom štabu hoće. Kako će mu se zvati titula u junu na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, a onda, nadamo se i u avgustu u Tokiju - najmanje je važno.

Foto: Reuters

 

 

Najnovije vesti


×