{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

KK Partizan pomaže crno-belim vaterpolistima - milion za grejanje bazena

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
"U nadi da ćemo podstaći i ostale koji mogu da pomognu bastionu srpskog vaterpola, preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara", ističe se na sajtu crno-belih
KK Partizan pomaže crno-belim vaterpolistima - milion za grejanje bazena

Situacija u vaterpolo klubu Partizan je jako teška, postoji problem sa osnovnim stvarima vezanim za funkcionisanje kluba kao što je grejanje vode.

U pomoć vaterpolistima sada je priskočio košarkaški klub Partizan koji će donirati 1.000.000 dinara.
"Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje.

U nadi da ćemo podstaći i ostale koji mogu da pomognu bastionu srpskog vaterpola, preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara. Na taj način, želimo da našim vaterpolistima obezbedimo makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje. 

Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas", rekao je Ostoja Mijailović u izjavi za zvanični sajt kluba.

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×