{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kinezi pomažu Zvezdi u vidu maski, rukavica, zaštitnih odela...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
"KK Crvena zvezda želi da izrazi veliku zahvalnost našim prijateljima iz Kine", ističe se na sajtu crveno-belih
Kinezi pomažu Zvezdi u vidu maski, rukavica, zaštitnih odela...

Kada je teško tada se vidi ko je pravi prijatelj, a Crvena zvezda može da kaže da ima prijatelje u vidu četiri škole košarke iz Kine.

Naime, predstavnici tih škola obavestili su crveno-bele da će im poslati više desetina hiljada maski, zaštitnih rukavica, zaštitnih odela…

Saopštenje Zvezde ovim povodom prenosimo u celosti:
"KK Crvena zvezda želi da izrazi veliku zahvalnost našim prijateljima iz Kine, školama koje već godinama sarađuju sa našim klubom, i koji su nas dirnuli pažnjom i brigom u trenucima kada je naša zemlja i ceo svet pogođen pandemijom virusa COVID-19.

Četiri škole sa kojima je KK Crvena zvezda razvila u prethodnom period izuzetno blisku saradnju, obavestili su naš klub da u Beograd, KK Crvena zvezda šalju više desetina hiljada maski, zaštitnih rukavica, zaštitnih odela…

KK Crvena zvezda ovom prilikom želi javno da izrazi ogromnu zahvalnost svima koji nas nisu zaboravili u ovim trenucima : Školama “Loudi Youqian Sports Co.,Ltd” iz grada Loudija, “BoostEnergy” iz Kunminga, “Universe Sport Skill Center”iz grada Šenžen.

Sa svim školama KK Crvena zvezda ima potpisane protokole o saradnji u okviru kojih je naš juniorski pogon dva puta već gostovao u Kini u maju i septembru 2019. godine i izazvao veliku pažnju tamošnje javnosti I ljubitelja košarke, o čemu je klub detaljno izveštavao u prošloj godini. Takođe, osim gostovanja juniora, veliki broj dece i trenera dolazio je iz Kine u Beograd na treninge, obuku i školovanje, takođe i letnje kampove KK Crvena zvezda, a kruna ove saradnje u narednom periodu bio bi odlazak seniorskog tima KK Crvena zvezda i još jače veze kluba sa kineskim prijateljima!

KK Crvena zvezda još jednom izražava ogromnu zahvalnost na pažnji, brizi i pomoći naših prijatelja iz Kine, i radujemo se novim zajedničkim projektima i utakmicama kada prođe opasnost od epidemije virusa COVID – 19", ističe se na sajtu kluba.

Najnovije vesti


×