{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kapiten Veličković: Nije lako igrati za Partizan, momci su pokazali da su spremni da se žrtvuju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 21
"Mi nismo ni svesni koliko možemo", dodaje Novica
Kapiten Veličković: Nije lako igrati za Partizan, momci su pokazali da su spremni da se žrtvuju

(od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Velika pobeda za Partizan i novi trofej u tribinama.Teško da je moglo da bude luđe ove večeri u Nišu, a sve je rešeno nakon dodatnih pet minuta, u koje nas je uveo Markus Pejdž strašnom serijom u poslednjih 17 sekundi.

Veoma je zadovoljan bio kapiten crno-belih, Novica Veličković, nakon ovog meča.
"Timska pobeda, nismo pali na minut i deset sekundi i to je kvalitet ovog tima i rekao sam u prvoj utakmici sve zavisi od nas. Kada igramo sa velikom energijom, to je ključno. Možda ne možemo nekada da ubacimo, ali drugačije je kada imamo energiju", rekao je Novica.

Dodaje da je njegov tim imao problema, ali da se prilično žrtvovao za pobedu.
"Momci su pokazali neke velike stvari, za mene kao kapitena njihovog... Rade je iskrenuo zglob, Birča koji ima ozbiljne bolove, misilm da su momci pokazali da su spremni da žrtvuju sve za ekipu i za svoje saigrače. Nadam se da ćemo da nastavimo, mi nismo ni svesni koliko možemo i ovaj pehar je nagrada za sav taj trud".

Na kraju, reči hvale imao je za najkorisnijeg igrača, Ognjena Jaramaza.
"Jare je vrlo vaspitan momak, veliki radnik i sigurno da ima mnogo talenta, kao i svi naši mladi igrači. Ubacio je neke važne šuteve, trojke. Samo pohvale za njega, pokazao je da ima karakter i da se ne boji. Nije lako igrati za Partizan, pogotovo posle ovoliko godina, trofeja... Svaku utakmicu u Kupu smo imali punu halu", zaključuje Veličković.

Foto: Star Sport

×