{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kapičić: Ako Jokić kaže da ne želi, ja ga više nikad ne bih zvao

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 47
Miško Ražnatović dodaje da tek treba da razgovara sa Denverovim centrom
Kapičić: Ako Jokić kaže da ne želi, ja ga više nikad ne bih zvao
Nikola Jokić

Divila se cela košarkaška planeta izdanjima Nikole Jokića u NBA ligi, ali su se ljubitelji igre pod obručima u Srbiji, diplomatski rečeno, prilično zabrinuli kada je posle ispadanja Denvera u polufinalu Istočne konferencije 24-godišnji centar rekao da će tek razmisliti o tome da li će zaigrati za Orlove na Mundobasketu u Kinu. Sam broj komentara koji ste nam poslali na tu vest govori o tome da je Jokić tema broj jedan u srpskom sportu. A šta o tome kažu košarkaški radnici?

Nekadašnji predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić za Srpski telegraf kategorički tvrdi da Jokić mora da se izjasni.
Sada je potreban Srbiji, koja sa njim može do zlata u Kini. Da li će igrati, samo on zna, ali ako Jokić ili bilo ko direktno kaže da ne želi – jasno je da je sa Srbijom završio zauvek. Ja ga više nikad ne bih zvao“, decidiran je Kapičić uz ogradu.
Sačekajmo šta će biti, teško je nekog precrtati, ali mogu da razumem ako Sale (selektor Aleksandar Đorđević, prim.aut) bude ljut“.

Legendarni igrač Partizana Goran Grbović nešto je oprezniji u komentarima, jer Jokić još nije rekao ni da neće igrati za Srbiju, već samo da će pre odluke razgovarati sa porodicom, trenerima, menadžerom i videti da li posle naporne klupske sezone treba da igra za reprezentaciju.
Sa Nikolom i bez njega je skroz druga koncepcija igre. On ništa ne mora, ali ako je neko patriota i dobar momak, što Jokić jeste, onda je za očekivati da će se odazvati. Poštujem odluku kada je odbio poziv jer je potpisivao astronomski ugovor i to što ga je Denver očigledno uslovio. Sad isto tako verujem da će on poštovati sve što će mu prezentovati selektor Đorđević i da će ga ubediti da bude u dresu Orlova u Kini. U suprotnom, treba razmotriti sve opcije, ali nemojmo još o tome“, kaže Grbović za Srpski telegraf.

Menadžer Miško Ražnatović u izjavi za isti list napominje da tek treba da razgovara sa Jokićem na temu nastupa na Mundobasketu.
Biće vremena, čućemo šta će Jokić da kaže, ali konačna odluka, kakva god da bude, isključivo je njegova“.

Iščekivanje se nastavlja.

(FOTO: MN Press)

×