{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kaliniću ističe ugovor, Mesina sluša vesti iz Istanbula

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Srpskom reprezentativcu ugovor sa Fenerbahčeom ističe na kraju tekuće sezone
Kaliniću ističe ugovor, Mesina sluša vesti iz Istanbula

Sudbina Nikole Kalinića u Fenerbahčeu nije najjasnija. Srpski košarkaš sa turskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone, nakon čega će postati slobodan igrač.

Njegov ostanak umnogome će zavisiti i od sudbine Željka Obradovića čiji je ugovor takođe validan do leta ove godine. Ukoliko srpski trener nastavi saradnju sa Fenerbahčeom, za čim je i sam Obradović izrazio želju, očekuje se da će i Kaliniću biti ponuđen novi ugovor.

U slučaju da do toga ne dođe, prema navodima Euro Devotion-a, Kalinić neće morati da brine za naredni angažman. Naime, u planovima Etorea Mesine o novoj Olimpiji, gde se očekuju određeni rezovi, visoko se kotira i krilni košarkaš Fenerbahčea, mnogo više od Žalgirisovog Edgarasa Ulanovasa, koji takođe figurira kao moguće pojačanje italijanskog stručnjaka.

Igre Nikole Kalinića nešto su slabije u odnosu na prethodne sezone, srazmerno partijama turskog kluba, zbog čega je u Evroligi do prekida takmičenja u proseku beležio 6,6 poena, uz 2,5 skokova i 1,7 asistencija. Međutim, to mu očigledno neće predstavljati problem u pronalaženju novog kluba, ako se uopšte nađe u takvoj situaciji, s obzirom da se Kalinić svojim karakteristikama odlično uklapa u stil igre koji neguje Mesina.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×