{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kalinić: Ne budite grubi prema Jokiću

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 23
"Ako se ne odazove sada, treba imati na umu da Nikola ima tek 24 godine. Za nacionalni tim može da igra još punih deset godina"
Kalinić: Ne budite grubi prema Jokiću

Košarkaš Fenerbahčea i naše repreznetacije Nikola Kalinić kazao je da u potpunosti razume Nikolu Jokića i da će ga podržati ukoliko odluči da preskoči Mundobasket u Kini. 

Podsetimo, najbolji igrač Denvera podigao je veliku prašinu u Srbiji izjavivši pre nekoliko dana da još nije odlučio da li će obući dres sa nacionalnim grbom, odnosno da će na njegovu odluku uticati više faktora. Između ostalog, poručio je da treba da "vidi da li je to dobro za njega"...   
"Potpuno ga razumem", izjavio je Kalinić upitan da prokomentariše situaciju oko Jokića. "Umoran je posle naporne sezone. On će sigurno imati dobre razloge kako god da odluči. To je, u krajnjem slučaju, njegova odluka. Mlad je igrač, tako da mislim da niko ne bi trebalo da bude grub prema njemu", rekao je Kalinić za Eurohups.

Kalinić je objasnio da je pred Jokićem duga reprezentativna karijera...
"Čak i ako se ne odazove sada, treba imati na umu da Nikola ima tek 24 godine. Za nacionalni tim može da igra još punih 10 godina. Kako god se on osećao, ja bih voleo da igra. Svi ćemo biti bolji sa njim u ekipi. Ali odluči da ne igra - poštovaću tu odluku", podvukao je Kalinić.  

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×