{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kako je Halid Bešlić uticao na ishod Evrobasketa...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Bešlić je za bosanske medije govorio o tome kako je prošlo slavlje u Ljubljani gde je pevao
no_image.png
""

Čuveni bosanski pevač Halid Bešlić bio je zadužen za atmosferu na proslavi slovenačke titule na Evrobasketu, a u glavni grad Slovenije došao na poziv gradonačelnika Ljubljane Zoran Janković.
"Nakon utakmica u Turskoj u sobama slovenačkih reprezentativaca često su se čuli moji hitovi, tako da su im iz Košarkaškog saveza Slovenije obećali da ću pevati na proslavi ako osvoje zlatnu medalju. Oni su ispunili obećanje, tako da je nakon finala ubrzo došao poziv mog prijatelja Zorana Jankovića", rekao je Bešlić, a prenose sarajevski mediji.

Bešlić je za bosanske medije govorio o tome kako je prošlo slavlje, a posebno je zanimljivo šta je rekao o košarkašu Goranu Dragiću.
"Naravno, rado sam prihvatio poziv. Na fešti sam upoznao sve reprezentativce, koji su se fotografisali sa mnom za uspomenu. Poseban dojam na mene je ostavio fenomenalni Goran Dragić. Stvarno je veliki sportista i čovek i vidi se da vuče korene iz naše Bosne. Njegov je otac moj zemljak", rekao je Bešlić, koji je dodao da je posebno za Dragića otpevao pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim".

(FOTO: Starsport)

Najnovije vesti


×