{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Još jedan potpis u Baru, Ajzea Vajthed produžio ugovor sa Mornarom

/ Izvor: mozzartsport.com
Amerikanac ostaje u crnogorskom klubu i naredne sezone
Još jedan potpis u Baru, Ajzea Vajthed produžio ugovor sa Mornarom

Informacija da će Mornar produžiti ugovore sa američkim košarkašima danas je dobila još jednu potvrdu. Ajzea Vajthed će i naredne sezone nositi dres kluba iz Bara, pošto je dogovoren nastavak saradnje na još godinu dana, prenosi njegov agent Miško Ražnatović.

Amerikanac koji je 2016. godine izabran od strane Bruklina kao 42. pik na NBA draftu, ovu sezonu je počeo u Astani, iz koje je u Mornar stigao u januaru. Za klub iz Bara je do prekida sezone odigrao pet mečeva. U ABA ligi je na četiri utakmice zabeležio u proseku 9,25 poena, dok je u jedinom meču u Ligi šampiona upisao 24 poena. Pre Astane, Vajthed je nastupao još za Lokomotivu iz Kubanja.

Mornar očigledno punom parom radi na jačanju rostera za narednu sezonu, kome su pridodali i Aleksandra Lazića koji je stigao iz Primorske, o čemu ste ranije tokom dana mogli da čitate na našem portalu. U dresu Tigrova, Lazić je do prekida sezone u ABA ligi prosečno beležio 7,3 poena po utakmici uz 4,7 skokova i posebno se istakao onda kada je Primorsku napustio veliki broj igrača, usled ogromnih finansijskih poteškoća.

FOTO: ABA liga

Najnovije vesti


×