{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Jokićev specijal protiv Portorika: Poeni+skokovi+asistencije - više od 26,5!

/ Izvor: mozzartsport.com
U ponudi i Bogdanović, Bjelica, Jović, Micić, Marjanović, Gudurić i Milutinov
Jokićev specijal protiv Portorika: Poeni+skokovi+asistencije - više od 26,5!

Krenuo je uzbudljiviji deo takmičenja na Mundobasketu, što izaziva još više interesovanja među ljubiteljima košarke, a takav je slučaj i sa kladiocima. Upravo zbog toga kladionica MOZZART potrudila se da praćenje mečeva na najvećoj košaršakoj smotri učini još uzbudljivijim, pa je spremila specijale za igrače na sutrašnjim mečevima.

Naravno, najzanimljiviji su asovi naše selekcije, koje sutra od 10.30 očekuje okršaj sa Portorikom. Najinteresantija je ponuda na dvojicu najvećih zvezda selekcije Aleksandra Đorđevića, Nikolu Jokića i Bogdana Bogdanovića, na koje možete da gađate ukupan broj poena, skokova i asistencija. Granica na Jokića je 26,5, a na Bogdanovića 27,5.

 Nikola Jokić > 12,5 poena = kvota 1,45
 Nikola Jokić > 14,5 poena = kvota 1,85
 
Nikola Jokić > 16,5 poena = kvota 2,70

Pored toga, možete i odvojeno da gađate poene, skokove i asistencije. Treba napomenuti i da se može kod Nemanje Bjelice može gađati zajednički zbor poena i skokova. Granica je 17,5. Sve kvote iz Specijala pogledajte - OVDE. Podsećamo da poeni mogu da se igraju i UŽIVO preko portala mozzartbet.com.

U ponudi od naših reprezentativaca tu su još Jović, Micić, Gudurić, Marjanović i Milutinov. Za one koji veruju da bi Marko Gudurić protiv Portorika mogao da prebaci granicu od 9,5 poena, tu je sjajna kvota 2,70, a identična je i da će Boban Marjanović prebaciti 10,5.

 Bogdan Bogdanović > 18,5 poena = kvota 1,55
 Bogdan Bogdanović > 20,5 poena = kvota 1,85
 Bogdan Bogdanović > 22,5 poena = kvota 2,55

Možćete da gađate i duele u poenima. Ako verujete da će Nemanja Bjelica postići više poena od Davida Uertasa tu je kvota 1,90 na keca sa hendikepom 0,5, a tu je i ogršaj između Gerija Brauna i Bobana Marjanovića, s tim da je manja kvota na Portorikanca (1,75) u istom hendikepu.

U ponudi su igrači i sa ostalih mečeva, pa tako na okršaju između Poljaka i Rusa pored pojedinačnih poena možete da gađate i duel Vačinskog i Fridzona, dok recimo u obračunu Španije i Italije možete da tipujete na "šuterske obračune" Galinarija i Rubija, odnosno Belinelija i Gasola.

Za sve vas imamo i specijalnu kvotu za igru - Srbija do kraja Svetskog prvenstva pobeđuje sve rivale dvocifrenom razlikom, sa kvotom 30!

Najnovije vesti


×