{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Jaramaz i Zagorac o sudaru s Megom: Uvek bude prijateljskih peckanja s Milojem

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Meč je na programu sutra od 20 časova
Jaramaz i Zagorac o sudaru s Megom: Uvek bude prijateljskih peckanja s Milojem

Partizan sutra od 20 časova gostuje Mega Bemaksu, a Rade Zagorac i Ognjen Jaramaz naravno znaju vrlo dobro svog narednog protivnika.

Obojica su nosila dres Mege i sa te strane uvek imaju poseban odnos prema pomenutoj utakmici. O svemu tome su pričali za zvanični Jutjub kanal Partizana.
"Uvek je specifično kada igramo sa Megom. Ognjen i ja smo razvojni put gradili preko Mege i naravno da imamo posebne emocije uvek na tim utakmicama. Po prvi put ću igrati protiv Mege u Hali sportova. Verujem da će biti mnogo više naših navijača jer i oni vole da se vrate u tu halu. Ali, sigurno da će kao i uvek biti specifičan osećaj protiv Mege", rekao je Zagorac.

Ognjen Jaramaz je saglasan sa svojim saigračem.
"Slažem se sa Radetom u potpunosti. Mi smo u Megi bili još od juniorskih dana. Proveli smo dosta godina tamo igrajući i za seniorsku ekipu. Doživeli smo posebne momente igrajući za Megu. Zaista svaki put kada se sastanemo sa njima to bude neki poseban i motiv i osećaj. Drugačije u svakom slučaju u odnosu na druge utakmice", ističe Jaramaz.

Hoće li biti verbalnih prijateljskih "peckanja" sa trenerom Mege Dejanom Milojevićem?
"Uvek bude, ha-ha. To je neizostavan deo utakmica protiv Mege", rekao je Zagorac.

A Jaramaz se nadovezao...
"Uvek bude peckanja, naravno na prijateljskom nivou".

Očekivanja od same utakmice? Koliko prijaju dve nedelje sa pravim treninzima?
"Uvek je teško igrati protiv ekipe koja je, da se žargonski izrazim, saterana uza zid. Njima je sada svaka pobeda od velike vrednosti i važnosti. Sa druge strane nama znači što pripremu utakmice možemo da rasporedimo u nekoliko dana, a ne da sve zbijemo u trening, dva".

Jaramaz se prisetio utakmica kada je on nosio dres Mege i igrao protiv Partizana...
Znam kako će se osećati, da će biti motivisani. Ne samo što im treba pobeda, već zato što igraju protiv Partizana. Očekujem vrlo energičnu igru, igrati agresivno, možda i iznenaditi sa nekim stvarima. Imamo dovoljno vremena da pripremimo. Ove dve sedmice su nam izuzetno značilo. Verujem da će odigrati vrlo dobro“.

A to što će se utakmica igrati u hali na Novom Beogradu „Ranko Žeravica“?
Stvarno nisam imao mnogo puta tamo da igram, mogu na prste jedne ruke da  izbrojim. Očekujemo dobru podršku“, rekao je Zagorac.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×