{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Jak udarac za CSKA: Armejci gube sponzora koji im daje 4.000.000 dolara po sezoni i privatni avion

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Neće im biti svejedno, to je sigurno…
Jak udarac za CSKA: Armejci gube sponzora koji im daje 4.000.000 dolara po sezoni i privatni avion

Iako CSKA spada među najimućnije klubove Evrope sa budžetom oko 40.000.000 evra, neće Armejcima biti svejedno posle svega što se događa u ekonomiji zbog virusa korona. Naime, kako pišu ruski mediji, CSKA će ostati bez sponzora Aeroflota, ruske avio kompanije, koja je ovom klubu davala 4.000.000 dolara godišnje!

Aeroflot će se povući iz sponzorstva i to sve zbog krize nastale virusom korona. To su ogromne pare za košarkaške uslove, u rangu godišnje plate najplaćenijih igrača u ligi. Na taj način će CSKA ostati bez veoma važnog sponzora.

O svemu tome pričao je i Andrej Vatutin, predsednik CSKA.
“Bila je to veoma dugačka i uspešna saradnja. Ali, zbog trenutne situaciije nije moguće da obnovimo ugovor", rekao je Vatutin za Tas.

Tu se priča ne završava. Kako se dalje ističe, CSKA će ostati i bez privatnog aviona koji im je služio za prevoz u Evroligi i VTB ligi.

Videćemo kakav će biti odgovor ruskog velikana na ovakav udarac. Treba dodati da se radi o izuzetno jakom klubu kada su finansije u pitanju, te da ako bi iko ovako nešto mogao neokrnjeno da prođe, to je CSKA. Ali, da će biti na ispitu i tražiti načine ovo da nadoknadi - to je sigurno.

Nije malo 4.000.000 godišnje... Daleko od toga. Turbulentno  je ovo vreme za sve. Pa makar vi bili i prvak Evrope.

Najnovije vesti


×