{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Izvukao se Fener, vratio se posle minus 20 i to na srpski pogon

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Za sve je zaslužna poslednja deonica i dobra igra Marka Gudurića i Nikole Kalinića
no_image.png

Uh, kako neprijatan meč za Fenerbahče posle Fajnal fora u Vitoriji. Gostovao mu je Turk Telekom koji je ušao u utakmicu mnogo bolje i poveo sa 20 razlike u toku druge četvrtine (39:19). Međutim, ekipa Željka Obradovića je uspela da preokrene i dobije na kraju sa 82:72. U četvrtfinalnoj seriji - 1:0.

Fener ne bi dobio ovaj duel da dva srpska igrača nisu bila tako dobra -  Marko Gudurić je dao 17 poena, a Nikola Kalinić je dodao 15. Najbolji kod Fenera bio je Kostas Slukas sa 18. Melih Mahmutoglu je dodao 14 i pomogao svom timu. Tražio je Žoc pravu petorku sve dok je nije našao i na kraju je uspeo da dobije meč koji je delovao kao korak od pada u ambis.

Upao je Fenerbahče u problem, ima problema i sa povredama, nije zadovoljan sigurno sa dva poraza u Vitoriji, ali je na kraju pokazao od čega se sastoji i odličnom igrom u poslednjoj deonici uspeo je da preokrene.

Turk Telekom kao da je malo ostao bez daha, nije imao ni toliko dugačku klupu kao Fener, niti iskustvo, i to se videlo pa je Fener poveo sa 1:0 u ovom četvrtfinalnom obračunu turskog šampionata. Naravno, trena istaći da je Vladimir Štimac bio odličan kod gostiju sa 14 poena i 11 skokova. Bio je najbolji pojedinac kod gostiju.

TURSKA, PLEJ-OF, ČETVRTFINALE

Fenerbahče - Turk Telekom 82:72  /1:0 u seriji/
/Slukas 18 - Štimac 14/

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×