{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ivanović ostaje u Baskoniji i naredne sezone

/ Izvor: mozzartsport.com
Evroligaš veruje iskusnom stručnjaku
Ivanović ostaje u Baskoniji i naredne sezone

Došao je Duško Ivanović da ugasi vatru u Baskoniji na polovini sezone u Evroligi, a izgleda da su čelnici ovog kluba bili zadovoljni učinjenim. Toliko, da će mu, bar prema pisanju španskog El Korea ponuditi ugovor za narednu sezonu.

Ovo je inače treći put da se Ivanović nalazi na klupi španskog sastava, a trenutna "vladavina" traje od decembra 2019. godine. Ugovor je trenutno potpisan do kraja tekuće sezone, za koju još nije sasvim sigurno kako će se okončati.

Prema pisanjima ovog lista, ističe se da Baskonija ne želi da preduzima nikakav dodatan rizik u komplikovanoj situaciji koju je izazvao virus korona i odlučio je da produži ugovor sa Ivanovićem na još godinu dana.

Pod njegovim vođstvom, Baskonija je upisala skor od šest pobeda i sedam poraza u Evroligi, dok je u ACB ligi zabeležila pet trijumfa i četiri neuspeha. Crnogorski strateg je prethodno bio na čelu kluba od 2000. do 2005. godine, kao i od 2008. do 2012. godine. Sa klubom je osvojio dve titule u ACB ligi i tri Kupa Kralja. Pored Baskonije, sedeo je na klupi Bešiktaša, Himkija, Panatinaikosa, Barselone, Limoža i Friburga.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×