{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Daleko je od dogovora, ali kontakti postoje
Ivan Paunić opcija za Partizan

Partizan traži pojačanje na poziciji dvojke, Džejms Bel je trebalo da bude taj, ali nije prošao lekarske preglede. Potraga se nastavila, a prema saznanjima MOZZART Sporta došla je i do Ivana Paunića s tim da nije uopšte izvesno da će do realizacije ovog posla doći.

Namera Andree Trinkijerija je naime da pronađe beka koji igra čvrstu odbranu i precizno gađa za tri poena. Ovaj prvi uslov Paunić ispunjava, poznat je po dobroj defanzivi, međutim ne baš i kao izraziti šuter. Određeni kontakti postoje, ali tek treba i stručni štab crno-belih da proceni da li je Paunić pravo rešenje, ali i da sam igrač vidi da li povratak u srpskog košarku povoljna ocija za njega s obzirom da bi verovatno radije da ostane u španskoj ACB ligi.

Poslednji Paunićev klub je bio Hemidor iz Teherana, ali je pre dve nedelje bilo priče da bi mogao da se vrati u Fuenlabradu samo da bi posao propao zbog toga što su Španci promenili finansijske uslove saradnje u poslednjem trenutku.
Ivan je odlučio da ne potpiše za Fuenlabradu. Imali su 10 dana da provere u kakvom je fizičkom stanju igrač, Ivan je prošao sve testove, priključio se treninzima i bio je spreman da igram, ali nismo mmogli da prihvatimo promene koje je klub predložio“, objasnio je Paunićev menadžer Obrad Fimić u izjavi za lokalne medije.

Šuškalo se potom da bi mogao i u Budućnost, ali i dalje je Paunić bez kluba. Da li će to biti Partizan? Daleko je to još. Imaju crno-beli još nekoliko opcija.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×