{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Itudis: Hajns je moja leva ruka, desna ruka, moj stomak, srce...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
"Ne mogu da izrazim zahvalnost tom čoveku"
Itudis: Hajns je moja leva ruka, desna ruka, moj stomak, srce...

Uvek imate te igrače. Možda nisu najbolji u timu, ali se njihova vrednost za ekipu ne meri brojkama. To je Kajl Hajns za CSKA iz Moskve i zato je o njemu pričao Dimitris Itudis posle još jednog osvajanja Evrolige.

Nije štedeo reči hvale... Očiglendo je Hajns imao šta da kaže saigračima na poluvremenu kada je Efes posle velikog minusa prišao na samo dva poena zaostatka.
"Razlog što imam ovog čoveka sa svoje leve strane (Kajl Hajns) je taj što je on živa legenda. To je čovek kome se ja ne samo divim, nego ne mogu da izrazim svoju zahvalnost. Način na koji on tretira celu ovu grupu, ujedinjenu u svlačionici, kada oni provode mnogo sati zajedno, ovaj čovek je moja leva ruka, moja desna ruka, moj stomak, moje srce. On je živi primer. Spreman je da postane trener. Rekao je: "Momci, gotovi smo. Moramo da izađemo na teren i završimo posao. To je lako reći, mnogo teže uraditi, a svi moji momci su to uradili", rekao je Itudis.

Čast Micićevom Efesu, ali CSKA je najbolji tim u Evropi!

Kajl Hajns je takođe istakao svoje emocije i rekao da je priprema za ovo osvajanje počela još prošlog leta.
"Nastavili smo da verujemo. Mi smo porodica, od trenera do menadžmenta kluba. Izgubili smo prošli Fajnal for, ali smo se skupili i nastavili da verujemo. Imali smo sastanke tokom leta, i rekli smo da ćemo nastaviti da se borimo. Rezultat je došao danas", rekao je Hajns.

Očigledno je on Itudisov čovek od poverenja.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×