{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Grčki sajt Sport 24 piše o obostranom interesovanju
Hasan Martin i Olimpijakos - kuva se

Kako piše grčki sajt Sport24.gr, Hasan Martin iz Budućnosti bi već postao košarkaš Olimpijakosa da se nije dogodilo sve oko virusa korona. Sam igrač sakuplja informacije o crveno-belima iz Atine i već je odlučio da tamo želi da nastavi karijeru, piše ovaj sajt. Najverovatnije od naredne sezone.

Olimpijakos u ovoj situaciji jako teško može da pravi bilo kakve prognoze za narednu godinu, jer ne zna ni da li se ova završila i kako će se završiti, već se razmišlja samo od dana do dana.

Ipak, interesovanje Olimpijakosa za igrača Budućnosti postoji i on bi verovatno već prešao u Olimpijakos da nije svega ovoga.

Trener Jorgos Barcokas je ljubitelj svega onoga što Martin može, a sada deluje kao da je i sam igrač odlučio da nastavi karijeru u Grčkoj, pa da cilja NBA što mu je najveći cilj u karijeri.

Kako ističe Sport24, Martin se prethodnih dana raspitivao oko Olimpijakosa sa igračima koji su već igrali u tom klubu prethodnih godina. Raspitivao se o Grčkoj kao zemlji, o ligi.

Dakle, deluje da ćemo Martina gledati u Pireju naredne sezone u dresu Olimpijakosa ako ne bude nekih većih iznenađenja, zaključuje Sport24, poslovično dobro obavešten u košarkaška zbivanja u Grčkoj.

Inače, on je bio jedan od najzaslužnijih što je Budućnost na drugom mestu ABA lige ove sezone. Ističe se u brojnim statističkim parametrima. Recimo, ima 1,84 blokadu po utakmici u proseku po čemu je drugi u ABA ligi, iza centra Mornara Uroša Lukovića.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×