{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Grčki spisak za Mundobasket: Trojica braće Adetokunbo!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Selektor Tanasis Skurtopulos objavio listo od 18 imena
Grčki spisak za Mundobasket: Trojica braće Adetokunbo!

I Grčka je objavila spisak od 18 kandidata za Mundobasket u Kini.

Na listi selektora Tanasisa Skurtopulosa se nalazi praktično sve što vredi u grčkoj košarci. Jedino bode oči izostanak Sakramentovog centra Koste Kufosa. Iskusni NBA košarkaš nije pozvan jer se poslednjih dana nije javljao na telefon nikome iz KS Grčke, iako je pre nekoliko meseci obećao da će se odazvati na telefon. On je postao slobodni agent, u potrazi je za klubom, pa se pretpostavlja da nije želeo da rizikuje klupsku budućnost zbog reprezentativne akcije.

Na spisku Grčke se prvi put nalaze i trojica braće Adetokumbo. Do sada su Janis i Tanasis bili članovi reprezentacije, a sada im se priključio i najmlađi brat Kosta koji se trenutno u Dalasu bori za ugovor kroz Letnju ligu.

Tu su i prekaljeni evroligaški asovi Nik Kalates, Kosta Slukas, Janis Buruzis, Jorgos Printezis, Kostas Papanikolau

BEKOVI: Nik Kalates (Panatinaikos), Kosta Slukas (Fenerbahče), Tajler Dorsi (Memfis), Janulis Larencakis (Panatinaikos), Janis Atinau (Fos Provens), Antonis Koniaris (Olimpijakos)

KRILA: Janis Adetokunbo (Milvoki), Kostas Papanikolau (Olimpijakos), Jorgos Printezis (Olimpijakos), Tanasis Adetokunbo (Panatinaikos), Panajotis Vasilopulos (Peristeri), Hristos Salustros (Peristeri)

CENTRI: Kostas Adetokunbo (Dalas), Dinos Mitoglu (Panatinaikos), Janis Burusis (Žeijang), Jorgos Papajanis (Panatinaikos), Janis Papapetru (Panatinaikos)

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×