{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Grbović: Ekspresno do rešenja za Partizan ili nam sledi bankrot!

/ Izvor: mozzartsport.com, sport
Komentari: 44
"Inače odosmo u bankrot, pa neće ni biti važno ko je predsednik, a ko trener... Ma prestaćemo da postojimo u osnovnom obliku, kako je klub poznat od formiranja 1945", upozorio je Grbović
Grbović: Ekspresno do rešenja za Partizan ili nam sledi bankrot!
""

Član skupštine košarkaškog kluba Partizan i jedan od igrača koji je ostavio dubok trag u Humskoj Goran Grbović rekao je da mu je teško pao odlazak predsednika Predraga Danilovića i upozorio da crno-belima preti bankrot ako u najkraćem mogućem roku ne pronađu pravi način za funkcionisanje.

Danilović je u ponedeljak podneo ostavku na predsedničku funkciju uz obrazloženje da ne vidi više mogućnost da pomogne klubu, a govorio je i o neslaganju sa Duškom Vujoševićem.
“Moraju ekspresno do pravog rešenja, inače odosmo u bankrot, pa neće ni biti važno ko je predsednik, a ko trener... Ma, prestaćemo da postojimo u osnovnom obliku, kako je klub poznat od formiranja 1945. A to bi značilo gubljenje originalnosti. Mi posle možemo da pravimo na ruševinama novi klub, ali to neće biti onaj stari KK Partizan. Ne znam kako će ta formirana radna grupa da se izbori sa problemima, jer je potrebno ekstrabrzo i kvalitetno rešenje“, rekao je Grbović za Sport.

Zadatak petočlane radne grupe biće da pripremi novu sednicu skupština kluba na kojoj će biti izabran predsednik, a zatim i upravni odbor. Upravo će UO doneti odluku o treneru, odnosno da li će Dušku Vujoševiću biti ponuđen novi ugovor, pošto mu je prethodni istekao u junu.
“Potrebna je osoba ili osobe, dovoljno hrabre, mudre i sa dovoljno ljubavi prema Partizanu, da se krene novim putem. Da li će to biti sa Duletom Vujoševićem koji trenutno ’matematički’ nema ugovor i nije trener ili bez njega, stvar je nove postave, to je već deo i nove strategije. Ali da tapkamo u mestu, to je već veliki luksuz“, dodao je Grbović.

Partizan je ranije letos zbog teške finansijske situacije odustao od učešća u Evrokupu. Nova sezona u Jadranskoj ligi počinje 1. oktobra.

(FOTO: MN Press)

×