{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Crvena zvezda zatvara još jedan veliki posao, tvrdi Eurohoops
Gist blizu potpisa!

Letnji prelazni rok za navijače Crvene zvezde izgleda kao san iz kojeg niko od njih ne želi da se probudi. Posle dva velika ozvaničena pojačanja i jedan dogovoreni povratak, klub sa Malog Kalemegdana jako je blizu realizacije još jednog transfera, možda i najvećeg dosad! Prema informacijama specijalizovanog košarkaškog portala Eurohoops, Džejms Gist jako je blizu potpisivanja ugovora sa crveno-belima!

Dobro obavešteni grčki novinar Nikos Varlas tvrdi da je Crvena zvezda poslala Gistu dvogodišnji ugovor, kao i da su pregovori u poodmakloj fazi, te da postoji "velika verovatnoća" da nekadašnji igrač Partizana postane novi igrač šampiona Jadranske lige. 

Gist je odnedavno slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor u Panatinaikosu, a iz Grčke je upravo i potekla informacija da je Milan Tomić stupio u direktan kontakt s američkim centrom gde mu je izneo ceo plan novog Zvezdinog projekta i predstavio njegovu ulogu u celoj priči. 

Da li je na pomolu prava transfer bomba srpske klupske košarke i još jedan indirektan prelazak iz jednog u redove drugog večitog rivala? Poslednji igrač koji je učinio slično, odnosno posle crno-bele obukao crveno-belu opremu bio je Tarens Kinzi

Foto: Star Sport

×