{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Gavrilović: Zbog prve četvrtine ispaštali smo do kraja

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Trener crveno-belih istakao je da je velika razlika bila i u procentima šuta za tri poena
Gavrilović: Zbog prve četvrtine ispaštali smo do kraja

Crvena zvezda nije uspela da pobedi Anadolu Efes u okviru petog kola Evrolige. Sastav Ergina Atamana uspeo je da se odbrani od naleta crveno-belih sredinom treće četvrtine i da do kraja dođe do veoma važnog trijumfa – 85:70.

Nakon utakmice, trener Crvene zvezde, Andrija Gavrilović, istakao je da je cilj njegovog tima bio da se do samog kraja rezultatski „drži“ sa Efesom.
„Želeo bih da čestitam Efesu na dobroj utakmici i pobedi. Trenutno se nalaze u zaista dobroj poziciji u Evroligi, a i u turskom šampionatu. Naš cilj je bio da se borimo, da pokušamo da do kraja budemo u meču, da napravimo iznenađenje“, rekao je Gavrilović.

Kaže da je zadovoljan reakcijom tima u trećoj četvrtini, ali da je prva četvrtina bila ključna za čitav razvoj utakmice.
„Imali smo dobar period u trećoj četvrtini, ali kada pogledam statistiku sada nakon meča, mislim da je prva četvrtina bila ta u kojoj nismo ispoštovali ono što smo dogovorili, naročito kada govorimo o ritmu utakmice i načinu ka koji smo želeli da igramo u ofanzivi. Zbog te prve četvrtine smo kasnije ispaštali“, dodao je Gavrilović.

Za kraj, strateg crveno-belih zaključio je da njegov tim mora bolje na šutu sa distance.
„Večeras smo imali veliku razliku u šutu za tri poena između dve ekipe, tako da mislim da to sasvim dovoljno objašnjava razliku“, zaključio je trener Crvene zvezde.

Beograđani već u četvrtak igraju novu utakmicu u Evroligi, protiv Himkija na domaćem terenu.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×