{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Gašić: O povredi Milosavljevića znaćemo više kada dođemo u Beograd

/ Izvor: mozzartsport.com, kkpartizan.rs
Komentari: 12
"Kvalitet Makabija i greške koje smo mi pravili u prvom poluvremenu, rezultirali su visokim vođstvom izraelskog tima", dodao je pomoćnik Duška Vujoševića
Gašić: O povredi Milosavljevića znaćemo više kada dođemo u Beograd
""

Trener Partizana Velimir Gašić rekao je posle debakla njegovih pulena u meču sa Makabijem u Tel Avivu da nije bio zadovoljan zalaganjem ekipe u prvom poluvremenu, ali da je znatno bolja igra viđena u drugih 20 minuta.
"Čestitam ekipi Makabija na zasluženoj pobedi. Oni su pokazali jedan zavidan nivo kvaliteta i sigurno da su nivo forme i prag timske igre podigli u odnosu na prvu fazu takmičenja u Evroligi, na ono što je bilo na početku sezone. Sa druge strane, prvo poluvreme mi nismo jednostavno odigrali sa punom koncentracijom, s obzirom na neke zadatke koje smo postavili ispred ekipe. Kvalitet Makabija i greške koje smo mi pravili u prvom poluvremenu, rezultirali su visokim vođstvom izraelskog tima. Drugo poluvreme smo odigrali borbenije, angažovanije u svim fazama igre, sa mnogo boljom kontrolom ritma i tempa igre. Malo smo porodužili igru u napadu i podigli nivo agresivnosti u odbrani. To je omogućilo da treći period rešimo u našu korist i tu veliku razliku koja je bila u prvom poluvremenu svedemo na manju meru. Ono što je mnogo bitnije jeste što je nivo i sam način igre imao veći kvalitet, uz angažovanje i borbenost, dovelo nas je u situaciju da drugo poluvreme igramo u egalu", rekao je Gašić.

Šok za crno-bele mogla bi da predstavlja povreda Dragana Milosavljevića, koji je sa bolnom grimasom napustio parket.
"Ono što je za nas najveća briga je povreda Dragana Milosavljevića. Ovog trenutka zaista ne znamo o kakvoj je povredi reč, to ćemo saznati tek kada budemo došli u Beograd", zaključio je Gašić.

(FOTO: MN Press)

×