{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Garnet je zavoleo Bjelicu i mene, bili smo mu blesavi

/ Izvor: mozzartsport.com
"Iz nekog razloga…", priseća se hrvatski košarkaš Damjan Rudež
Garnet je zavoleo Bjelicu i mene, bili smo mu blesavi

Hrvatski košarkaš Damjan Rudež nosii je dres Minesote u sezoni 2015/2016 u isto vreme kada su u redovime Timbervulfsa bili i Nemanja Bjelica i čuveni košarkaš i legenda NBA lige Kevin Garnet.

Rudež je u Podkast Inkubatoru izneo neke zanimljive momente dok je igrao za Minesotu, a rekao je da je Garnet voleo njega i Bjelicu.

Da su mu bili "blesavi Evropljani".
"Iz nekog razloga je mene i Bjelicu zavoleo. Mi smo mu bili blesavi Evropljani. Dva belca, ko zna kako smo izgledali tamo. Obožavao nas je iz nekog razloga, to nisam nikad uspeo da shvatim. Stalno je delio iskustva", rekao je Rudež u Podkastu Inkubator.

Potom je prepričao anegdotu, kada ih je Garnet prozreo.
Svaki dan u Minesoti bio je zanimljiv. Zek Lavin, Bjelica i ja smo imali foru da uvek prvi dolazimo na treninge, kao da se pokažemo tamo, da niko ne može da radi više od nas. Dolazili smo u dvoranu između osam i pola devet, a on je već tada uveliko bio znojav u teretani. To je njegovo razmišljanje... Govorio nam je da nikada nećemo doći pre njega u halu, jer želi da svima bude primer".

Nije Garnetu smetalo ni to što je u to vreme imao mnogo povreda pa se redovno družio sa ledom.
"U 11 sati bi mrtav znojav radio sa Karl-Entonijem Taunsom. On mu je bio projekat. Imao je 38 godina, sav zamotan je hodao, ali je stizao da u fulu odradi trening sa Taunsom i kasnije sa ekipom", rekao je Rudež.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×