{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Galinari: Imam loš predosećaj vezan za nastavak sezone

/ Izvor: mozzartsport.com
Italijan misli da se NBA liga neće nastaviti
Galinari: Imam loš predosećaj vezan za nastavak sezone

Pandemija virusa korona, po svim parametrima, popušta u našoj zemlji. Najavljeno je da će vrlo brzo biti nastavljeno fudbalsko prvenstvo, dok će motore uskoro upaliti i košarkaši. Ali situacija je daleko od idealne u SAD-u, a sve oči su uprte u nastavak sezone u NBA ligi.

Košarkaš Oklahoma siti Tandera, Danilo Galinari, nije preterano optimističan kada je reč o nastavku takmičenja. Ističe da je rizik jednostavno isuviše veliki da bi se tako nešto dopustilo.
"Imam neki loš predosećaj vezan za nastavak sezone. Samo je potrebno razmisliti kolika je logistika neophodna da se napravi mesto za odigravanje utakmica u Diznilendu", rekao je Galinari u intervjuu za Rai Sport.

Kako je preneo uticajni američki novinar, Šarms Čaranija, Diznilend u Orlandu je jedno od mesta gde bi mogle da se odigraju preostale utakmice regularnog dela sezone, kao i plej-of. Las Vegas takođe ulazi u razmatranje.
"Jedini način da se sezona završi je da igramo na jednom takvom mestu, ali bez navijača. Na jednu stranu, voleo bih da igram, ali sa dosta opreza i uz poštovanje svih pravila i logistike. Teško je naći pravo rešenje", ističe Italijan.

Pored Galinarija brojni drugi košarkaši izrazili su skepticizam povodom nastavka takmičenja, a poslednji u nizu bio je Evan Furnije. Podsetimo, poslednja utakmica u NBA ligi odigrana je još 11. marta.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×