{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Galinari i Datome spremni za sutrašnji meč protiv Srbije

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Italijanski dvojac se oporavio i suprotstaviće se srpskoj selekciji u Šenjangu
Galinari i Datome spremni za sutrašnji meč protiv Srbije

Čitav pripremni period Italija je provela igrajući bez Danila Galinarija i Luiđija Datomea, koji su zbog povreda morali da pauziraju i preskoče uvodni deo priprema. To od sutra više neće biti slučaj, pošto će sjajni duo košarkaša nastupiti na otvaranju Austiger kupa u Šenjangu protiv reprezentacije Srbije.

Tako će Italijani pokušati da se revanširaju selekciji Aleksandra Đorđevića za veoma ubedljiv poraz na nedavno održanom Akropolis kupu u Atini, kada je Srbija slavila pobedu rezultatom 96:64. Nema sumnje da će srpski sastav na ovom duelu očekivati znatno veći izazov, te odlična priprema za meč koji ih protiv iste selekcije očekuje u okviru Grupe D u Fošanu na Svetskom prvenstvu 4. septembra.

No, Italijani ni za ovaj pripremni duel neće biti u potpunosti kompletni, pošto u rotaciji neće biti Amadea dela Valea koji je tokom treninga osetio bol u vratnim mišićima. Selektor reprezentacije Italije, Romeo Saketi, neće moći da računa ni na Đampaola Ričija.

Pored reprezentacija Italije i Srbije, na Austiger kupu nastupiće i sastavi Francuske i Novog Zelanda. Sve utakmice biće odigrane u Šenjangu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×