{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Biće razgovora i o saradnji dva košarkaška kluba, Crvene zvezde i Trebinja
Fondacija Nataša Kovačević donira za Trebinje
""

Na poziv Pokreta pozitivna Srpska Nataša Kovačević 10. i 11. juna boraviće u Trebinju. Udruženje građana Pokret pozitivna Srpska osnovano je 2014. godine sa ciljem unapređenja privrednih, kulturnih, obrazovnih, zdravstvenih i sportskih aktivnosti na teritoriji Republike Srpske.

S obzirom da su osnovni zadaci Pokreta pozitivna Srpska uključivanje mladih u sve pozitivne segmente društvenog života i realizacija projekata koji deluju pozitivno na omladinu i vrše edukaciju omladine, Nataša Kovačević održaće sastanak sa rukovodstvom ŽKK Trebinje 03. Tema sastanka biće predlog modela saradnja KKŽ Crvena zvezda i ŽKK Trebinje 03. Takođe, na terenima Srđan Aleksić, Nataša će se družiti sa građanima i sportistima Trebinja.

Dolazak Nataše Kovačević u Republiku Srpsku i boravak u Trebinju biće iskorišćen i za aktivnosti njene humanitarne Fondacije. Uz pomoć donacija kompanija Aqua viva i Uniqa sve tri osnovne škole u Trebinju (Sveti Vasilije Ostroški, Jovan Jovanović Zmaj i Vuk Karadžić) dobiće kompletnu opremu za mini-basket. Takođe, školi košarke ŽKK Trebinje 03 biće donirano 40 lopti i 100 majica za trenig, dok će prvi tim ŽKK Trebinje 03 dobiti dve nove garniture dresova za narednu sezonu. 

(FOTO: MN Press)

×