{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Eto zamene za Nikola Melija
Fenerbahče dovodi Derika Vilijamsa!

Još jedan veliki transfer u Istanbulu!

Posle Nanda de Koloa, u azijski deo turske metropole stiže i - Derik Vilijams

Prema saznanjima specijalizovanog košarkaškog portala Eurohoops i novinara Nikosa Varlasa, koji je prvi objavio prelazak Miloša Teodosića u Virtus iz Bolonje, Fenerbahče je završio veliki transfer jednog od najboljih igrača u Evroligi prošle sezone, a saradnja će biti potpisana na jednu godinu. Fenerbahče je tako popunio rupu koja je nastala odlaskom Nikola Melija u Nju Orleans, gde je potpisao dvogodišnju saradnju. 

Jedan od najboljih igrača Bajerna u prethodnoj sezoni imao je prosek od 13 poena i četiri skoka, a bio jedan od najzaslužnijih za odbranu šampionske krune u Nemačkoj. Bajern je bio i nadomak plasmana u četvrtfinale Evrolige, ali su na kraju izgubili korak s konkurencijom. 

Derik Vilijams je u Bajern stigao posle nove teške povrede Milana Mačvana i odigrao je odličnu debitantsku sezonu u Evropi. Zbog toga je bio meta Anadolu Efesa, ali je on po završetku takmičenja hteo prvo da ispita svoje NBA mogućnosti. Kako pravi poziv s one strane Atlantika nije stigao, Vilijams se lako odlučio za poziv Željka Obradovića.

Foto: Via Facebook / BC Bayern Munich 

Najnovije vesti


×