{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Džikić: Hoću da rasteretim Gogu pritiska i vidim kako će da se snađe na ovom nivou

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Trener Budućnosti govorio i o potencijalnim dolascima Džejmsa Bela i Norisa Kola
Džikić: Hoću da rasteretim Gogu pritiska i vidim kako će da se snađe na ovom nivou

Budućnost nije uspela da iznenadi Fenerbahče u Morači i tako uzme meru još jednom bivšem evropskom šampionu, ali utisak iz većeg dela susreta može da bude zadovoljavajući.

Aleksandar Džikić posle utakmice nije imao mnogo toga da zameri svojim igračima, pogotovo jer im je ovo bila četvrta utakmica u proteklih sedam dana.

Džikić je otkrio da je vrlo zadovoljan dolaskom supertalentovanog centra Mega Bemaksa Goge Bitadzea, a govorio je i o potencijalnim dolascima još dva pojačanja – Džejmsa Bela i Norisa Kola.
”Dobra je stvar što je Goga Bitadze postao deo našeg kolektiva. Pokušaću maksimalno da ga rasteretim pritiska, jer nije na momku od 19 godina da sada ima takvu ulogu”, rekao je Džikić na konferenciji za štampu i dodao:
”On je dokazao da može da igra Jadransku ligu. Imam i ja u timu igrače koji mogu da igraju dobro u Jadranskoj ligi, ali ne mogu da pokažu taj isti nivo u Evroligi i to je razlika u kvalitetu. Videćemo prvo kako će se snaći kada bude igrao dve utakmice nedeljno, pa četiri utakmice u sedam dana. Svakako želim da ga rasteretim bilo kakvog pritiska, ali je veliko pojačanje”.

O mogućim dolascima krila Cedevite i plejmejkera Avelina Džikić je kratko prokomentarisao:
”Kada dođu – tu su”.

Foto: Star Sport

×