{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Durant je slobodan igrač! I sa teškom povredom ide na 40+

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
I da se kasnije naplati, to je izvesno
Durant je slobodan igrač! I sa teškom povredom ide na 40+

Kad si najveći ni povreda nije problem. A Kevin Durant je među najvećima, pa ni povreda zbog koje će propustiti celu narednu sezonu neće uticati na potražnju klubova. Jer Durant je sada slobdan igrač, pošto je odbio da pokupi igračku opciju od 31.500.000 dolara za još jednu sezonu u Golden Stejtu. Menadžer Rič Klejman to je i saopštio generalnom menadžeru Golden Stejta Bobu Majersu.

Doduše, popularni Durantula bi mogao da se ipak vrati u Voriorse, pošto je opcija i da potpiše petogodišnji ugovor sa Voriorsima, vredan maksimalno do 221.000.000 dolara.

Sa svim ostalim klubovima – a najviše su se pominjali Bruklin, Njujork Niksi i LA Klipersi – mogao bi da ide do 164.000.000 dolara, ali za četvorogodišnji ugovor. I novi izazov u karijeri.

Ko god da pobedi u trci za Durantov potpis moraće da bude strpljiv i sačeka ga celu godinu dok Ahilova tetiva ne zaraste. Čim je odbio 31.500.000 od Golden Stejta pretpostavićemo da je Klejman već dobio jasne signale da ima klubova spremnih da istresu više od 40.000.000 za sezonu u kojoj Durant neće igrati, samo da im ne bi izmakao.

Izvesno je - maksimalan ugovor za Duranta. Jer svi znaju da vredi toliko. 

Prelazni rok za slobodne igrače u NBA ligi počinje u nedelju. Tada ćemo možda znati nešto više.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×