{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dule Vujošević o dinosaurusima, Todoriću i perestrojci u Partizanu

/ Izvor: mozzartsport.com, alo
“Pre svega, čestitam treneru Marku Nikoliću i igračima. Nisam imao priliku da gledam utakmice, ali sam video neke golove što su primali posle gol-auta. Nema dileme da su zaslužili pehar, ali je moguće da im nije do kraja otimano u prvenstvu, iz neke druge matematike", dotakao se trofejni stručnjak i fudbalske sekcije crno-belih
Dule Vujošević o dinosaurusima, Todoriću i perestrojci u Partizanu
""

Dugogodišnji trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kritikovao je aktuelnu upravu kluba zbog priče o „stavljanju ključa u bravu“ i nesposobnosti da pronađe ljude koji bi na bolji i efikasniji način pomogli da se izađe iz silnih finansijkih problema.
“Neverovatno mi je što se gospodin Dragan Todorić oglašava i procenjuje da li je ova sezona uspešna, pošto je on sportski direktor KK Partizan. To je pitanje za nekog drugog, a taj može da proceni da li je i Todorićev rad uspešan. Ova procena stavljanja ključa u bravu Partizana ne potpadaju pod njegov posao, već u njegove odbrambene mehanizme. Todorić zna da Partizanu predstoji ’perestrojka’, prestrojavanje, i zna da će klub dobiti osnovna minimalna sponzorstva. Započinjući tu priču on želi da bude zaslužan za njihovo dobijanje i da kao takav u novim promenama preživi. Da su dinosaurusi imali njegovu sposobnost preživljavanja, najmanje bi dva, tri preživela“, rekao je Vujošević za list Alo.

On je podsetio da je ranije Partizan i stvarao igrače i pravio rezultate iako je finansijska situacija bila loša. Stanje se ni sada nije promenilo, pa se i dalje duguje bivšim igračima i trenerima.

“Postoje ljudi koji moraju time da se bave, a ako nisu u stanju da rešavaju probleme, moraju da prepuste drugima, koji će da rade bolje, žrtvujući se za klub. I ne mislim da će Partizan staviti ključ u bravu. Sada Partizan funkcioniše onako kako mnogima odgovara, a klub će se u toj meri podržavati da će i narednih sezona ostati u istoj ulozi, ništa više od toga. Očigledno je da unutar kluba moraju da se nađu neka kadrovska rešenja koja će da omoguće da Partizan funkcioniše tako da se neće samo oslanjati na velike sponzore, već i na druge prilive sredstava“, dodao je trofejni stručnjak.

Priznao je i da je napravio grešku sa odabirom Limoža pre godinu i po dana jer se radi o klubu koji nema vrema za čekanje i rad sa mladim igračima.

Vujošević se dotakao i fudbalske sekcije crno-belih koja je osvojila šampionsku titulu.
“Pre svega, čestitam treneru Marku Nikoliću i igračima. Nisam imao priliku da gledam utakmice, ali sam video neke golove što su primali posle gol-auta. Nema dileme da su zaslužili pehar, ali je moguće da im nije do kraja otimano u prvenstvu, iz neke druge matematike.“

(FOTO: Starsport)

Najnovije vesti


×