{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Đorđević: Velika šteta za Milosavljevića... Lučić za pet dana uz nas, pratimo Teodosićevo stanje

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Selektor zadovoljan igrom i pobedom nad Italijom
Đorđević: Velika šteta za Milosavljevića... Lučić za pet dana uz nas, pratimo Teodosićevo stanje

Odličnim izdanjem protiv Italije Srbija je potvrdila veliki uspon forme na nešto manje od dve sedmice do početka šampionata u Kini.

Srbija je s pola gasa pregazila Azure, mada je bilo očigledno da igra može i dodatno da se poboljša. 
"Iz odbrane smo krenuli u utakmicu, odbranom smo je završili", jasan je Aleksandar Đorđević kada je u pitanju formula ubedljive pobede.

Naravno, zbog svega mora da bude zadovoljan.
"Ima naznaka dobrih stvari. Još moramo da bolje prepoznajemo prednosti kada imamo naše visoke igrače u igri i te situacije treba još bolje da koristimo".

Uprkos ubedljivim igrama protiv Turske, a pogotovo Italije, selektor se osvrnuo na tešku povredu Dragana Milosavljevića i njegov izostanak sa Svetskog kupa.
"Dobar turnir za nas, ali i veliki peh što je 'duh' ove ekipe, igrač koji je primer ponašanja i odnosa prema igri i timu, Dragan Milosavljević doživeo povredu zbog koje će propustiti Svetski kup".

Kada su u pitanju ostali rekonvalescenti, Đorđević je vrlo optimističan. Pogotovo po pitanju stanja Vladimira Lučića.
Imamo još 13 dana do početka Mundobasketa, u Beogradu su dvojica igrača na koje računamo. Lučićev oporavak napreduje dobro i očekujemo da će on za pet-šest dana biti spreman da nam se pridruži, a Teodosiću sledi nova magnetna rezonanca i analize i situaciju sa njim pratimo iz dana u dan”. 

 

Najnovije vesti


×