{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Đorđević: Sve misli usmerene ka Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
"Teško je govoriti o košarci posle ovakve utakmice", kaže selektor Orlova
Đorđević: Sve misli usmerene ka Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška

Odigrala je Srbija vrlo dobar meč, lagano pobedila Tursku, ali na Akropolis Kupu je već doživela i jednu povredu. Dragan Milosavljević je nezgodno doskočio i povredio levo koleno.

Za sada se čekaju rezultati medicinskih pregleda, a selektor Aleksandar Đorđević je posle meča istakao da je svima u mislima pre svega da Gagi bude dobro.
"Teško je govoriti o košarci posle ovakve utakmice. Sve misli su nam usperene ka Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška. Što se same utakmice tiče, mislim da smo iz dobrih odbrambenih rešenja došli do rezultata. Iako su Turci u prvom poluvremenu promašivali i neke šuteve iz izrađenih pozicija, treba reći da smo ih mi u mnogo prilika agresivnošću doveli u situaciju da napade rešavaju u poslednjim sekundama. Dobro smo otvorili utakmicu, pre svega kvalitetnim pristupom odbrani, dobro smo igrali i sve vreme kontrolisali rezultat", rekao je Đorđević posle utakmice.

Posle Miloša Teodosića i Vladimira Lučića sada je i Milosavljević povređen. Ostaje nam samo da se nadamo da povreda kolena nije teže prirode i da će popularni Gagi biti spreman za izazove u Kini.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×