{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dok čekam da mi stigne koš, šut vežbam kod komšije

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
“Ne znamo kada će se košarka vratiti. Svi se trude da urade koliko mogu u uslovima koje imaju. Ovo će sigurno uticati na fizičku spremu košarkaša
Dok čekam da mi stigne koš, šut vežbam kod komšije

Srpski reprezentativac i košarkaš Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović, govorio je za Purpl Tok podkast o raznim temama, a naravno u centru pažnje je sve ovo što se događa oko virusa korona.

Bogdanović  je otkrio da čeka na koš koji će moći da instalira, a da do toga vreme provodi šutirajući kod komšije na košu.
Naručio sam koš koji mogu da instaliram u garaži, ali on će biti dostavljen tek za dva meseca, ili tako nešto. U međuvremenu, često odlazim do komšije i kod njega vežbam šut, pošto su naše sale za treninge zatvorene”, rekao je Bogdanović.

Naravno, u prvom planu je očuvanje fizičke spreme u situaciji kada se ne zna ni kada će ni kako će sezona biti nastavljena.
Ne znamo kada će se košarka vratiti. Svi se trude da urade koliko mogu u uslovima koje imaju. Ovo će sigurno uticati na fizičku spremu košarkaša i moramo da ostanemo u formi. Svakako ćemo morati da se prilagodimo takmičarskom ritmu kada sezona počne. Svi paze da se ne ugoje, osim Dierona Foksa, on jednostavno ne može da nabaci kilograme. Inače NBA košarkaši žive izuzetno brzo, ako ništa drugo, sada imamo dobru priliku da malo usporimo i razmislimo o drugim stvarima. Obično mnogo radim, igram i za tim i za reprezentaciju, tako da mi ovo malo i prija”, kaže bivši košarkaš Partizana.

Kada je dobio slobodnog vremena, bacio se na video-igrice.
Otkad smo poslati kući, uvek nalazim nove načine da se zabavim. U početku sam mnogo igrao video-igre, po pet ili šest sati dnevno jer za to nikada nisam imao vremena dok sam igrao. Onda sam shvatio da je to trošenje vremena i postalo mi je malo dosadno. Sada imam dnevnu rutinu – probudim se rano, jedem, pričam sa rodbinom i prijateljima iz Srbije, treniram, a uveče čitam ili gledam film. Upravo sam završio jednu knjigu koju je napisao jedan srpski tajkun, bila je zanimljiva. Gledao sam dokumentarni film ‘Težina lanaca’, preporučio bih je onima koje zanima situacija u Srbiji”, rekao je Bogdan.

Da li Bogdanović gleda video-snimke sa svojih utakmica, svoje poteze?
Iskreno, ne. Dok sam igrao u Partizanu, navijači su napravili mnogo video-klipova sa mojim potezima i tada sam ih gledao često, čak i previše. Sada mi više nije zanimljivo da gledam sebe”.

FOTO: Star Spot

Najnovije vesti


×