{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Detalj koji bode oči: Napad za pobedu, Davidovac sam pod košem (FOTO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 32
Kako je Zvezda mogla da reši utakmicu u Tel Avivu...
Detalj koji bode oči: Napad za pobedu, Davidovac sam pod košem (FOTO)

Ne kaže se uzalud da je najlakše biti general posle borbe, ali kada se igračima Crvene zvezde bude motao film lude utakmice u Tel Avivu kroz glavu, biće im jasno da su propustili neviđenu šansu za brejk.

Bili Beron je ispustio šut za pobedu na magično dodavanje Filipa Čovića, a posle svega ostaće pitanje - da li je heroj prošlosezonskog pohoda na šampionsku krunu bio u datom trenutku svestan da ispod koša ima Dejana Davidovca samog kao duha. Istina, sve se u žaru borbe desilo prebrzo. Čović je od Berona i Davidovca dobio dupli blok, posle čega je Zvezdin plejmejker driblao nadesno, dok su se dvojica igrača rasporedili tako da su komotno mogli da odigraju akciju za pobedu. Beron je primio loptu na liniji za tri poena, dok je Davidovac otišao duboko u reket i praktično bio zaboravljen od strane čuvara. 

Zvezda iz ambisa do produžetka u Tel Avivu, ali je presudio Vilbekin

STATISTIKA: Beron 1/7 za tri, Braun 0/7 iz igre, samo 11 asistencija

Da je Beron video saigrača, možda bismo sada pisali o Zvezdinom strašnom preokretu i pobedi u Tel Avivu, iako bi Makabi verovatno imao oko deset sekundi da uzvrati udarac. Ovako, još jedan razlog više da se gostovanje u Izraelu ne zaboravi...

Foto: Printscreen Via Twitter / @SaleVieDub

Najnovije vesti


×