{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Demantovano: Ništa od novog ugovora Larkinu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Još nema detalja o tome hoće li uopšte biti razgovora...
Demantovano: Ništa od novog ugovora Larkinu

U kasne večernje sate juče košarkaškom Evropom protutnjala je vest da je Šejn Larkin praktično dogovorio novi dvogodišnji ugovor u Efesu uz platu od blizu 8.000.000 dolara, ali već koliko danas ta vest je demantovana!

Generalni menadžer Efesa Alper Jilmaz objasnio je da navodi pojedinih grčkih medija nisu tačne i da Larkin nije dobio nikakav produžetak ugovora.
“Priče o Larkinovom novom ugovoru jednostavno nisu tačne. Nismo čak ni razgovarali o tome sa igračem“, izjavio je Alper za turski Ajanspor.

InShane

U ovom trneutku nema informacija o tome da li će najbolji igrač Efesa i Evrope uopšte razmatrati opciju ostanka u Istanbulu posle dve izvanredne sezone. Poznato je odranije da je Larkinova ideja da se jednog dana ponovo vrati u NBA, gde je imao čudnu epizodu u Bostonu pre nego što je stigao u Efes leta 2018. Od tada je zajedno sa Vasilijem Micićem podigao Efes do potpuno novih visina i učinio ga prvakom Turske i vicešampion Evrope! Ove sezone Efes igra još bolje, trenutno je prvi na tabeli elitnog takmičenja sa dve pobede više u odnosu na najbližu konkurenciju i ozbiljnim šansama da se ove godine domogne evropskog trona.

Larkin je statistički najkorisniji igrač Evrolige sa prosečnim indeksom 25,76, uz 22,2 poena po utakmici, po čemu je takođe ispred svih, na bezmalo 51 odsto preciznosti za tri i 55,6 odsto za dva poena, te 4,1 asistenciju i 3,1 skok!

Foto: ©Star Sport

Najnovije vesti


×