{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Deker i Vilijams imaju poruku za Grobare: Nikada ovako nešto nismo videli, pamtićemo zauvek

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 24
Igrali su u NBA, ali Pionir je ostavio poseban utisak
Deker i Vilijams imaju poruku za Grobare: Nikada ovako nešto nismo videli, pamtićemo zauvek

Igrali su i Sem Deker i Alan Vilijams u NBA ligi tokom karijere, ali ono što su videli u meču protiv Partizana ostavilo je veliki utisak na njih.

Jednostavno, nisu mogli da sakriju oduševljenje. Kao ni ostatak ekipe koja je po izlasku iz svlačionice konstantno pričala o atmosferi koju je doživela na gostovanju Partizanu u prepunom Pioniru. To je nešto sa čim se nisu susretali tokom karijere.

Deker je tvitovao svoje utiske i sa svojim prijateljima podelio mišljenje. Navijači Partizana su u prvom planu.
"Igrao sam u mnogim ludim atmosferama na koledžu i kasnije, ali navijači Partizana su nešto što nikada nisam video. Dobro smo se borili, respekt Partizanu na velikoj bitki. Navijači, cenim neverovatnu atmosferu koju ste napravili. Ovo ću pamtiti zauvek", napisao je Deker posle utakmice.

Razgovarali smo i sa Alanom Vilijamsom na ovu temu. I dobili sličan odgovor.
"Iskreno, još uvek mi zuji u ušima. Ovo je jedna od najneverovatnijih atmosfera na nekoj košarkaškoj utakmici koju sam ikada iskusio. Igrao sam u mnogo liga, na mnogo mesta, ali ovo je neponovljivo. Definitivno je bilo važan faktor, nismo mogli normalno da komuniciramo, da čujemo sudije. Zaista kapa dole Partizanovim navijačima na načinu na koji su povukli svoju ekipu napred", rekao je Vilijams.

Vilijams je dodao da su finese odlučile da Partizan odnese pobedu.
"Košarka se igra u 'serijama'. Mi smo napravili jednu, Partizan je napravio drugu, ali kada se sve sabere oni su imali bolju sekvencu nego mi. Nismo odgovorili na način na koji smo mogli. Jednostavno, sve je stalo u nekoliko poseda, a kada se sastanu dva ovako dobra tima kao što je to bio slučaj danas, te sitnice mogu da odluče", rekao je američki košarkaš.

On smatra da ove sezone u Evrokupu sve može da se promeni u tren oka. Očekuje da se njegov tim izdigne nakon poraza od Partizana i da uzvrati u nastavku sezone.
"Mislim da postoji odličan 'takmičarski' naboj u Evrokupu, svako može svakoga da dobije. Zaista želim da vidim koliko daleko možemo da odemo. Jasno je da jedna utakmica može mnogo toga da promeni i da na kraju ekipa dođe do pehara, ali sada bih radije išao jedan po jedan susret. Ne bih pravio prevelika predviđanja, ali mogu da kažem da ćemo se vratiti jači nakon ovog poraza. Borbena smo ekipa i jedva čekam da se okrenemo sledećim borbama", podvukao je Vilijams.

Piše: Srđan TODOROVIĆ
Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×