{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

De Kolo: Željko nekada poludi i mnogo viče, ali znamo zašto to radi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Francuz kaže i da je bolje da se Evroliga ne nastavlja
De Kolo: Željko nekada poludi i mnogo viče, ali znamo zašto to radi
(©Star sport)

Kada je pre nepunih godinu dana došao u Fenerbahče kao zvezda prelaznog roka u Evroligi, Nando de Kolo se nadao da će u ovo vreme vojevati ključne bitke za osvajanje Evrolige. Umesto toga, Francuz već mesec i po dana odmara od koašrke. I nada se da se neće vraćati na parket ove sezone.

De Kolo je u razgovoru za Marku istakao da je najbolje rešenje za sve da se Evroliga ne nastavlja.
„Ne igramo već mesec i po dana i mislim da će biti teško da opet zaigramo ove sezone. Po meni, najbolja stavr bi bila da potpuno prekinemo ovu sezonu i da se polako spremamo za sledeću jer je zdravlje najvažnije. Moramo da izvučemo pouke iz ove situacije. Trenutno je dobro što imamo više vremena da ga provodimo sa porodicom“.

Francuski košarkaš otkriva da je Željko Obradović glavni razlog što je prošlog leta izabrao ponudu Fenerbahčea između nekoliko raznih.
„Imao sam dve, tri ponude posle CSKA, ali mi je najvažnije bilo da isprobam još nešto novo pre nego što se jednog dana možda opet vratim u Španiju jer želim da živim u toj zemlji kada završim karijeru. Tako sam rešio da prihvatim ponudu Fenerbaheča. Imao sam sreće u karijeri da radim sa vhrunskim trenerima poput Grega Popovića i Dimitrisa Itudisa, pa mi se zato svidela ideja i da radim sa Željkom Ovradovićem. Osvojio je toliko toga, a najvažnije od svega je da i dalje želi da osvaja. Nikad se ne predaje. Nekad deluje kao da je poludeo i viče mnogo, ali znamo da to uvek radi za dobrobit tima“, kaže De Kolo.

Najnovije vesti


×