{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Postoji interesovanje iz NBA za sjajnog Argentinca
Dalas i San Antonio prate Kampaca?

Dva NBA tima, Dalas Maveriksi i San Antonio Sparsi, navodno su zainteresovani za košarkaša Real Madrida Fakunda Kampaca, piše Crosarka.com, a prenosi Eurohups.

Kampaco je već godinama na radaru NBA timova, pa iako se imena timova još ne mogu potvrditi, jasno je da je jedan od glavnih kandidata da ovog leta ode iz Evrope u NBA ligu.

Prošlog leta Argentinac je takođe dovođen u vezu sa NBA ligom, ali je odlučio da ostane u Real Madridu. Kakogod, njegov petogodišnji ugovor koji je potpisao prošlog leta uključuje NBA otkupnu klauzulu koja mu potencijalno može dozvoliti odlazak u NBA.

Kampaco se pridružio Realu 2014. godine. Igrao je sa Kraljevskim klubom u Evropi, a potom je pozajmljen Mursiji, pre nego što se vratio u Real.

Ove sezone je prosečno davao 13,3 poena, a imao je i sedam asistencija i dva skoka po utakmici.

Njegov zemljak Gabrijel Dek se takođe pominje kao neko ko bi mogao u NBA. Na kraju krajeva, ne treba da iznenađuje interesovanje San Antonija za Kampaca s obzirom na to koliko godina je Manu Đinobili bio deo tog tima i kakva je legenda. Čak je i njegov broj 20 povučen iz upotrebe.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×