{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Da li Rašković misli na Vujoševića: Koliko će nas još izigravati tvoje besnilo?

/ Izvor: mozzartsport.com, BETA
Komentari: 50
Trener Partizana je za kaznu FIBA optužio poznatog menadžera, a na njegovom Tviter profilu pojavio se zanimljiv post...
Da li Rašković misli na Vujoševića: Koliko će nas još izigravati tvoje besnilo?
"Aleksandar Rašković"

Košarkaški klub Partizan je od ponedeljka zvanično dobio zabranu Arbitražnog tribunala FIBA (BAT) za registraciju pojačanja, zbog dugovanja prema slovenačkom reprezentativcu i svom bivšem igraču Jaki Klobučaru, a u izjavi za agenciju BETA trener srpskog šampiona Duško Vujošević je za tešku situaciju u kojoj se klub sada nalazi okrivio poznatog menadžera Aleksandra Raškovića:

"Dugovali smo Klobučaru 38.000 evra, ali je njegov menadžer Aleksandar Rašković prevario predsednika Partizana, rekavši mu da će potpisati dopunu samo pro forme, da bi se dobilo na vremenu za BAT i da nikad neće tražiti taj novac. Klub mora da plati što pre ili će prestati da postoji. Blokiran je zbog Raškovića, za koga pouzdano znamo da je Klobučarov menadžer, iako on to, navodno, nije" - rekao je Vujošević.  

Rašković je trenutno u Granadi, na Svetskom kupu, a umesto odgovora na Tviteru je postavio izjavu čuvenog rimskog državnika i književnika Marka Tulija Cicerona. Doduše, nije svoj post "posvetio" Vujoševiću, ali možda se posveta prepoznaje u delu citata: 

"Dokle češ, najzad, Katilino, zloupotrebljavati strpljivost našu? Koliko će nas još izigravati tvoje besnilo? Dokle će se razmetati tvoja obuzdana smelost? Ne osećaš li da su otkrivene tvoje namere? Ne vidiš li da je tvoja zavera stisnuta znanjem svih ovih? Za koga od nas misliš da ne zna šta si radio prošle, ili pretprošle noći, gde si bio, koga si sazivao, šta si rešio?...

A mi hrabri ljudi smatramo da dovoljno radimo za otadžbinu ako se klonimo besa i strela ovoga. Već ranije trebalo te je odvesti na smrt, Katilino, po naređenju konzulovu, da se na tebe saspe kuga koju odavno spremaš za sve nas".

Videćemo da li će Duško Vujošević imati novi odgovor, posebno kao veliki ljubitelj književnosti i citata mudrih. Zanimljivo, Rašković je u međuvremenu obrisao post sa svog Tviter naloga. 

(FOTO: MN press)

 

Najnovije vesti


×