{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Čovićev stav: Evo vam i ABA i Evroliga, samo da sačuvamo živote

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 190
Prvi čovek Crvene zvezde spušta loptu
Čovićev stav: Evo vam i ABA i Evroliga, samo da sačuvamo živote

Neizvesnost oko konačnog raspleta aktuelne sezone u Jadranskoj ligi raste, sve više klubova iznosi svoje mišljenje, ali zajedničko rešenje još ne postoji.

Dok Igokea traži da se liga okonča sa postojećom tabelom, a Zadar da se takmičenje poništi, Krka i Primorska tvrde da sezona treba da stane sada. Dok je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić juče govorio o tome da bi najpravednije bilo da se liga poništi i krene ispočetka od jeseni, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović spušta loptu sa nagađanjima i spekulacijama. 

Igokea traži registrovanje ABA lige po sadašnjoj tabeli, Zadar da se takmičenje poništi

Krka i Primorska uglas: Da se ova sezona ABA lige zaključi sad

On je tokom gostovanja u emisiji Novo jutro na televiziji Pink imao samo jednu poruku - u trenutku širenja pandemije COVID-19 najvažniji su životi ljudi, ne ko će da uzme titulu.
“Videli smo mnogo neodgovornih izjava. Ko normalan više misli o sportu“, pita se Čović tokom gostovanja na Pinku i nastavlja:
“Neverovatno je šta se događa... Uzdržaću se da ne dajem neke jače komentare na ovu temu. Evo vam i ABA liga i Evroliga, samo da sačuvamo živote“.

Za kraj je dodao:
“Influenseri su doveli ceo svet u ovu situaciju. Ljudi koji ni o čemu drugom ne misle, nego samo o sebi, svom profitu, bogaćenju, alavosti...“

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×