{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Čović: Nije realno da sezonu završimo na terenu

/ Izvor: mozzartsport.com, Hepi TV
Komentari: 98
"Mada se Zvezda zalaže za to"...
no_image.png

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović, gostujući na TV Hepi, kazao je kako lično ne veruje da bi tekuća sezona mogla da bude privedena kraju tako što bi sve preostale utakmice u svim takmičenjima bile odigrane. On je poručio još jednom poručio da je nepristojno i nenmoralno govoriti o sportu dok ljudi umiru.

Za razliku od najvećeg rivala Partizana crveno-beli danas nisu započeli s treninzima na otvorenom. Kako je kazao predsednik kluba Zvezda tek vrši pripremu uvođenja igrača u trenažni proces...
"Dobili smo instrukcije za treninge na otvorenom... Koristićemo to za uvođenje u redovan trening", počeo je Čović. "Sezonu smo prekinuli 11. marta, u trenutku kada je tim bio u Madridu. Na sreću, nismo odigrali utakmicu sa Realom u čijoj ekipi je bilo petoro zaraženih".

Čović podseća da igrači nisu na okupu... 
"Stranci su otišli, samo je Odžo ostao. Ali vodimo računa o tome gde su nam igrači i šta rade. U instrukcijima stoji da na treningu moraju da drže distancu, što je u kolektivnom sportu nemoguće. Ako se virus prenosi aerosolom, možete da zamislite kako pršti kada su u duelu".

Ono što navijače najviše zanima: da li će i kada sezona biti nastavljena?
"Ne znam koliko je to izvodljivo. Od 300 igrača u 18 timova Evrolige 90 su Amerikanci. Virus se ne razvija podjednako u svim zemljama. Pitanje je da li je Amerika trenutno dostigla vrhunac epidemije. Evroliga bi trebalo da donese konačnu odluku do 24. maja. Zvezda se zalaže za to da se na terenu dobiju pobednici, međutim ostaje pitanje koliko je to realno. Mislim da nije", zaključio je prvi čovek crveno-belih.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×