{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Čabarkapa o optužbama za nameštanje u ABA ligi: Dajte dokaze ili ćete biti kažnjeni

/ Izvor: mozzartsport.com, Tanjug
Komentari: 6
"Gospodin Perović je izneo veoma teške i ozbiljne optužbe koje dovode u pitanje ne samo regularnost takmičenja, već zadiru i u same temelje ABA lige", rekao je nekadašnji košarkaš
Čabarkapa o optužbama za nameštanje u ABA ligi: Dajte dokaze ili ćete biti kažnjeni
""

Sportski direktor košarkaške ABA lige Žarko Čabarkapa zatražio je od predsednika Sutjeske Darka Perovića da dokazima potkrepi tvrdnje o "nameštenim utakmicama", dok će u suprotnom rukovodstvo lige preduzeti mere kako bi se sankcionisao njegov ispad i zaštitio ugled ABA lige.

Predsednik Sutjeske osuo paljbu: ABA liga je neregularna, Mega i Miško pustili Krku

Perović je u intervjuu podgoričkim Vijestima optužio Mega Leks za nameštanje utakmice protiv Krke minulog vikenda, koju je slovenački tim dobio 74:57, a izrazio je i sumnju u regularnost utakmica Igokea - Mega Leks, Mega Leks - Olimpija, Metalac - Olimpija....
"Gospodin Perović je izneo veoma teške i ozbiljne optužbe koje dovode u pitanje ne samo regularnost takmičenja, već zadiru i u same temelje ABA lige. Zbog toga očekujemo da nam u najkraćem mogućem roku dostavi dokaze i potkrepi svoje tvrdnje kako bismo hitno reagovali, ispitali ceo slučaj i doneli adekvatne odluke", rekao je Čabarkapa.

Miško Ražnatović odgovorio na teške optužbe: Ma to su samo gluposti...

U protivnom, Čabarkapa kaže, zaključićemo da je gospodin Perović nesmotrenim izjavama naneo veliku štetu ligi, klubovima koje je apostrofirao, ali i samoj Sutjesci.
"Ako se pokaže da je tako preduzećemo sve mere koje nam propozicije dozvoljavaju kako bismo sankcionisali njegov ispad i zaštitili ugled ABA lige", zaključio je Čabarkapa.

(FOTO: MN Press)

×