{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bravo za Irvinga - 250.000 obroka gladnima zbog virusa korona

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Doniraće 323.000 dolara
Bravo za Irvinga - 250.000 obroka gladnima zbog virusa korona

Kajri Irving je u borbi protiv gladi. Uključio se akciji "Nahranimo Ameriku", pa je na svoj 28. rođendan košarkaš Bruklin Netsa objavio da će donirati 323.000 dolara kako bi pružio 250.000 obroka za one kojima je to najpotrebnije.

I to se najviše odnosi na one koji su najpogođeniji u regionu Njujorka posle krize nastale pojavom virusa korona.
"Kada sam video posledice virusa COVID-19 i to na naše voljene, na naše škole, na poslove... I na pristup hrani - to je zaista imalo veliki uticaj na mene. Uzbuđen sam što ću sarađivati sa organizacijom Nahranimo Ameriku koje pomažu marginalizovanim grupama da dođu do hrane tokom ovog vremena", rekao je Irving.

A onda se okrenuo brojkama.
"Želim da se distribuira 250.000 obroka mojim komšijama kojima je to potrebno, u krugu Njujorka, doniram 323.000 dolara. Pitam moje fanove, prijatelje, porodicu i saradnike da mi se pridruže u toj borbi", rekao je Irving i ostavio link gde navijači mogu da doniraju.

Imao je i poruku za kraj, medicinskim radnicima.
"Hvala svima  koji su u prvoj liniji fronta i koji rade kako bismo svi bili sigurni, zdravi i siti. Zajedno možemo da promenimo svet. Sa po jednim malim gestom u svakom momentu", rekao je Irving.

Lep gest...

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×