{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Brajant me je prvi zvao kada sam se povredio

/ Izvor: mozzartsport.com
“Pomagao mi je u procesu izlečenja”
no_image.png

Mario Čalmers trenutno igra za AEK, a inače se radi o čoveku koji je u karijeri uspeo da osvoji dve titule prvaka NBA lige i to nastupajući za Majami Hit od 2008. do 2015. godine. Igrao je kasnije i za Memfis.

On je još jedan od igača koji su govorili za podkast Evrolige u toku ove pauze nastale zbog virusa korona, a posebno je svima zapala za oko priča vezana za Kobija Brajanta.

U situaciji kada je bio povređen 2016.  godine (Ahilova tetiva), Brajant je bio među prvima ko ga je pozvao da pita kako ide oporavak. Iako naravno nisu igrali u istom timu.
"To je bio težak dan za mene. Razgovarao sam sa upravom Majamija o produžetku ugovora i sve to je povredilo moju dušu i ponos. Dalo mi je drugačiji pogled na život i košarku. Mnogo toga mi je prolazilo kroz glavu. Kobi je bio prva osoba koja me je zvala, pomagao mi je u procesu izlečenja… Tu je bio i Dvejn Vejd, naravno”, istakao je nekadašnji plejmejker Hita.

Očigledno je postojalo uzajamno poštovanje između ove dvojice igrača...

Inače, Čalmers je delio svlačionicu sa Lebronom Džejmsom, ali kada se postavi pitanje "Ko je najbolji ikada", on nema nikakvu dilemu.
Majkl Džordan je najbolji košarkaš svih vremena. To se ne dovodi u pitanje”, rekao je Čalmers.

Najnovije vesti


×