{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bogdanović nije impresioniran utakmicom karijere: Ovako se osećam svake večeri

/ Izvor: mozzartsport.com
„Vredno radim svakog dana i to se na kraju vrati na pravi način“, poručuje srpski as
Bogdanović nije impresioniran utakmicom karijere: Ovako se osećam svake večeri

Proteklo veče u NBA ligi obeležila je partija karijere Bogdana Bogdanovića. Srpski as je ubacio 31 poen, uz fantastičnih 78 posto šuta uz igre, što je impresioniralo ljubitelje najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na planeti.

Sa druge strane, kod Bogdanovića ne postoji nikakva vrsta eufirija i poručuje da svakog dana trenira na isti način, što se na kraju preslikava i na sam teren.
"Ja se ovako osećam svake večeri, vredno radim svakog dana i to se na kraju vrati na pravi način. Imali smo dosta samopouzdanja, igrali smo kako treba i svi su srećni zbog toga, jer učimo iz ovakvih utakmica", poručio je Bogdanović.

Šuterski šou i rekord karijere Bogdana Bogdanovića! (VIDEO)

Samopouzdanje kod sjajnog srpskog košarkaša je na izuzetnom nivou.
"Osećao sam se sjajno, cela grupa se osećala sjajno, zuzev jednog perioda u drugom poluvremenu, kada su oni promenili sastav i počeli da smanjuju prednost. Tada smo shvatili da moramo da se podignemo i zadržimo razliku do kraja meča", dodao je srpski as.

Bogdan je u drugom delu meča izašao sa terena zbog povrede. Ipak, veruje da neće biti nikakvih komplikacija.
"Mislim da je u pitanju grč. Oseećao sam bol tokom čitavog drugog poluvremena, ali je na kraju postajalo sve jače, pa sam izašao. Ipak, deluje da je sada sve u redu", dodao je Bogdanović.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×